Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Керівник НАТО і Трамп погодилися щодо важливості Північноатлантичного союзу

18 листопада 2016 р., 19:05

Під час телефонної розмови

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберґ і обраний майбутній президент США Дональд Трамп у перебігу телефонної розмови погодилися щодо незмінної важливості Північноатлантичного союзу, повідомили в НАТО.



Вони обговорили, як НАТО пристосовується до нової ситуації з безпекою і до необхідності протистояти загрозі тероризму, мовиться в повідомленні.

Співрозмовники також обговорили оборонні витрати і дійшли згоди, що «стосовно справедливого розподілу фінансового тягаря зроблений поступ, але треба досягти більшого», повідомили в НАТО.

Сам Столтенберґ заявив, що провів із Трампом «добру розмову». «Ми обидва наголосили на незмінній важливості НАТО і на збільшенні оборонних витрат», – написав він у твітері.

У перебігу виборчої кампанії Трамп заявляв, що союзники США в НАТО мають робити більший внесок у діяльність союзу і що США можуть і не прийти на допомогу іншим країнам-членам, як того вимагає договір про створення Північноатлантичного союзу, якщо ті не збільшать своїх оборонних витрат.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp