Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатська поетеса літературний трикутник презентувала

19 листопада 2016 р., 17:41

У Дніпропетровську

Відбулося літературне дійство.

Закарпатська поетеса Ольга Тимофеєва (на фото) презентувала творчість на секції літератури для дітей та юнацтва «Джерело», що діє при Дніпропетровській обласній організації НСПУ. Власне, пані Ольга – східнячка, тож завітала до Дніпра, щоб побачити рідну землю та близьких людей.

У Дніпропетровській обласній бібліотеці для молоді ім. М. Свєт­лова на поетесу чекала ще й гарна несподіванка. Це пропозиція провести віртуальну зустріч по скайпу з працівниками Одеської обласної бібліотеки для юнацтва. Ця зустріч стала логічним продовженням всеукраїнського форуму письменників, який відбувся в Одесі.

А от в обласній книгозбірні Дніпра представили творчість поетеси, яка водночас є дніпропетровською і закарпатською. Звучали вірші та спогади, а також розповіді про рідний Ужгород. Пані Ольга презентувала «Колискову для сонечка», збірку поезій «Вибране», методичні доробки, збірник «Затія-дивоглядія». Неабияку цікавість викликали й поради «Як зробити ляльковий театр другом кожної дитини» (у співавторстві з Олександрою Борисенко) та «Зошит дошколярика» з графомоторними вправами для підготовки руки дитини до письма.

Марина БОДНАР, газета "Новини Закарпаття"



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp