Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Комісія з питань охорони здоров’я засідала в облраді

22 листопада 2016 р., 17:30

Йшлося про закупівлю вакцин, діаностику та лікування краян

Обласні обранці розпочали вивчати матеріали другого пленарного засідання п’ятої сесії облради, яке відбудеться 7 грудня - в День місцевого самоврядування.

Так, у вівторок, 22 листопада, відбулося засідання постійної комісії облради з питань охорони здоров’я, яке провів заступник голови комісії Василь Скрип.

Найперше комісія розглянула профільні питання, з яких інформувала в.о. директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Тетяна Міцьо. Зокрема, про Обласну програму боротьби з онкологічними захворюваннями на період до 2022 року, про Програму протидії захворюванню на туберкульоз в області на 2017 – 2022 роки, про Регіональну програму протиепідемічних заходів та боротьби з інфекційними хворобами в області на 2017-2021 роки. Як наголосила Тетяна Василівна, усі три програми соціально значимі і за кожною – здоров’я і життя наших краян. Адже йдеться про закупівлю вакцин, діагностику та лікування хворих, поліпшення матеріально-технічного забезпечення спеціалізованих закладів тощо.

Члени комісії одноголосно підтримали усі три програми. Та предметно проаналізували проекти рішень зфінансових, майнових та земельних питань, соціального захисту населення, а також про затвердження Меморандуму про співпрацю між Закарпатською, Івано-Франківською та Полтавською обласними радами та про звернення до вищих органів державної влади тощо.

У ході дискусій, що відбувалися під час роботи комісії, депутати висловили низку слушних пропозицій та доповнень до пропонованих матеріалів і проектів рішень, які однозначно будуть узагальнені та запропоновані до розгляду президії обласної ради.

Прес-служба Закарпатської облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp