Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород пам’ятає Героя (ВІДЕО)

23 листопада 2016 р., 08:20

Що віддав життя за мир

Меморіал Ігоорю Розлуцькому встановили в місті.

ерої живі, поки про них пам’ятають. На фасаді ужгородської ЗОШ №8 відкрили меморіальну дошку загиблому на Сході військовому Ігорю Розлуцькому.
Микола ЖУРАВЛЬОВ, військовий комісар Ужгорода

Він об’єднав своє життя зі ЗСУ, коли йому виповнилося 18 років. Більшу частину служби проходив на нашому загальновійськовому полігоні. 

Під час початку бойових дій на Сході України з 15-им гірсько-піхотним батальйоном відправився на виконання завдань за призначенням. Сьогодні ми вшануємо пам’ять загиблого військового, нашого героя відкриттям дошки пошани.
Ігорю Розлуцькому було всього 23. Загинув поблизу Станиці Луганської у ніч на 20 листопада 2014-го. 
Ігор був старшим солдатом – контрактником, працював водієм-санітаром автомобільного відділення взводу забезпечення медичної роти 128-ої бригади. Вдома залишилися мама та двоє братів.
Дарія РОЗЛУЦЬКА, мати загиблого військового

Я з ним усе говорила по телефону, спілкувалися кожен день з ним. Він казав: «Мамо, усе буде добре, не переживайте». Я все його питаюся: «Коли ти приїдеш, синку?». А так вийшло, що я живою свою дитину і не побачила, не повернувся живий додому.
Під гімн України та військовий салют меморіальну дошку урочисто відкрили. Тепер пам’ять про Ігоря житиме у рідній школі…


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp