Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Лейтенант, у якого вистрілив п’яний порушник, наразі - у реанімації (ФОТО)

23 листопада 2016 р., 21:00

От така небезпека

Може чатувати на роботі.

Учора ввечері в с.Видричка Рахівського району під час затримання п’яного озброєного злочинця отримав кульове поранення в руку з автомата оперуповноважений кримінальної поліції. 23-річний лейтенант перебуває в реанімації. Злочинця затримано, розпочато слідство Учора ввечері в поліцію м.Рахова по тел.102 надійшло повідомлення про те, що в с.Видричка Рахівського району чоловік ходить з вогнепальною зброєю. На місце події прибули правоохоронці. Особу зловмисника встановили – ним виявився 53-річний житель с.Видричка, відомий на прізвисько Монах. Цей чоловік уже має судимість за незаконне поводження зі зброєю. У лютому ц.р. його затримала поліція з автоматом іноземного виробництва, за що він був засуджений на 3 роки умовно. Поліція прибула в оселю підозрюваного, але того вдома не було. Чоловіка виявили на вулиці, він тримав у руках ковдру. Коли до нього підійшли правоохоронці, той вихопив з-під ковдри автомата Калашникова, який був там захований, і розпочав стрільбу. 

В результаті був поранений в руку 23-річний оперативник кримінальної поліції. Також пострілами був пошкоджений автомобіль, на якому приїхали правоохоронці. Під час стрільби поліцейські кинулися на злочинця, зуміли вибити з його рук зброю й повалили на землю, одягнувши кайданки. Працівнику поліції кулі пошкодили кисть лівої руки, його прооперували в реанімації Рахівської лікарні, а тепер везуть в обласну лікарню для подальших операцій. Експертиза засвідчила в крові затриманого 2 проміле алкоголю. Вилучено знаряддя скоєння злочину – автомат Калашникова калібру 7,62 мм. й десяток стріляних гільз. Також в оселі підозрюваного поліція знайшла тростину із вмонтованим 30-сантиметровим лезом. За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ст.348 Кримінального кодексу України (Посягання на життя працівника правоохоронного органу). Фігуранта справи затримано в порядку ст.208 КПК і поміщено в ІТТ. Розслідування справи триває.
 Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp