Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У мешканця Мукачівщини знайшли наркотики (Фото)

24 листопада 2016 р., 08:30

У дворогосподарстві під час обшуку

Вчора, 22 листопада, пізно ввечері працівники поліції провели обшук в жителя села Бабичі за ухвалою Мукачівського міськрайонного суду за кримінальним провадженням за ч. 3 ст. 185, тобто крадіжка з проникненняму помешкання. За місцем проживання 44-річного жителя Бабичів виявленонаркотики в шафі спальної кімнати будинку та на печі в літній кухні. Загаломправоохоронці виявили та вилучили 50 грамів марихуани.

Чоловік пояснив, що зберігав наркотичну речовину для власного вживання. Він уже був судимий за розповсюдження творів, що пропагують культ насильства і жорстокості, розповсюдження порнографічних предметів, вирощування конопель, виробництво психотропних речовин або їх аналогівта за зберігання наркотичних засобів. За фактом вилучення марихуанирозпочато кримінальне провадження за ст. 309 Кримінального кодексу України, тобто незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропнихречовин або їх аналогів без мети збуту.



Відділ комунікаціїполіції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp