Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Машину з деревиною без документів затримали поліцейські (Фото)

24 листопада 2016 р., 09:30

На Міжгірщині

На спецпосту поліції «Сойми» в Міжгірському районі поліцейські затримали вчора ввечері вантажівку «Івеко» на львівських номерах, завантажену 20 кубометрами деревини дуба. Водій не мав відповідних документів, машину з лісом затримано.



Ввечері 22 листопада працівники УЗЕ в Закарпатській області ДЗЕ НП України, спільно з працівниками Міжгірської поліції на спецпосту «Сойми» зупинили для перевірки автомобіль "Івеко" з причепом на львівських номерах. Ним керував 34-річний житель Львівської області.

У кузові вантажівки було виявлено деревину дуба в кількості близько 20 м.куб. без відповідних документів. Вартість зазначеної деревини складає понад 100 тисяч гривень.

Автомобіль з лісом поміщено на спецмайданчик Міжгірської поліції. Вирішується питання щодо внесення відомостей до ЄРДР за ознакамикримінальних правопорушень, передбачених ст.246 (Незаконна порубка лісу)та ст.358 (Підроблення документів) Кримінального кодексу України.

{g}











Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp