Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Майже дев’ятсот мукачівців отримали картки

24 листопада 2016 р., 10:10

Мешканців міста

Із заявами про отримання багатофункціональної електронної пластикової картки «картка мукачівця» до філії Закарпатського облуправління АТ «Ощадбанк» (м. Мукачево, вул. Ярослава Мудрого, 11) звернулось 1805 мешканців міста . Картку за цей період отримали 847 осіб. Інші заяви ще опрацьовують працівники банку.

Ініціював впровадження проекту міський голова Андрій Балога. За допомогою цього універсального інструменту кожен мукачівець зможе безкоштовно відкривати поточний соціальний рахунок, на який зараховуватиметься пенсія, соціальна допомога, дотація тощо. Діятиме й знижка в «Соціальній аптеці», в магазинах міста.

«Карткою мукачівця» в майбутньому можливо буде, здійснювати оплату житлово-комунальних послуг, використовувати її як картку пацієнта в медичних установах.

Більш детальніше про переваги багатофункціональної електронної пластикової картки «Картка мукачівця» та особливості її використання можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Мукачівської міської ради за наступним посиланням.








Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp