Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У "солотвинському" кварталі досі купа проблем (ФОТО)

9 червня 2014 р., 13:51

Це стосується постачання та якості питної води, визначення статусу житлового комплексу, встановлення очисних споруд, охорони, тощо.

5 червня, в малому залі засідань районної ради відбулась нарада, в рамках якої обговорено станексплуатації житлового та навчально-виховного комплексів у Тереблі, які зведено для солотвинських переселенців.

Участь у нараді прийняли голова Тячівської райдержадміністрації Петро Голубка, голова районної ради Михайло Данилюк, заступник голови державної адміністрації Василь Каганець, екс-заступник голови Володимир Бодак, який куріровав даний напрям роботи.



Також присутніми були голова Тереблянської сільської ради Микола Цьока, директор новозведеного Тереблянського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» Марина Цьока, представники фірми забудовників, районні депутати та актив села.

Попри те, що новобудову минулого року введено в експлуатацію, на жаль, на об’єкті виявлено деякі проблеми. Зокрема це стосується постачання та якості питної води, визначення статусу житлового комплексу, встановлення очисних споруд, охорони, тощо.

Обговоривши дане питання, з боку голови державної адміністрації Петра Голубки було звернуто увагу на важливість негайної розробки конкретного плану заходів з усунення цих недоліків.

{g}

І що не менш важливо – відкриття нового дитячого садочка, що входить в комплекс. Наразі тут залишилось завершити останні приготування та усунути деякі недоліки будівельних робіт.

З цими недоробками очільник району разом з учасниками зустрічі ознайомився безпосередньо на місці, здійснивши робочу поїздку до Тереблянського комплексу одразу після закінчення наради.

За підсумками наради та поїздки визначено орієнтовний план заходів з усунення недоліків та подальшої експлуатації солотвинського кварталу у Тереблі.



Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp