Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Голова Ракошина та очільник поліції зустрілися, аби обговорити проблеми селища (ФОТО)

25 листопада 2016 р., 09:50

Бесіда мала різні відтінки

Охопили кілька тем.

Днями відбулася робоча зустріч керівника поліції Мукачівського району Олександра Боднарчука з сільським головою смт.Ракошино Василем Коштурою. Керівники обговорили криміногенну обстановку в населеному пункті й питання взаємної співпраці. Ракошино – це один з найбільших населених пунктів Мукачівського району. Тож керівники обговорили проблемні питання щодо запобігання та протидії злочинності на території села, а також підтримання публічної безпеки і порядку. Розглянули також питання співпраці поліції з членами місцевого громадського формування, зокрема спільні патрулювання в селі. Керівники домовились максимально наблизити маршрути патрулювання до місць, де можуть скоюватись правопорушення. 

Обговорили й питання встановлення в смт.Ракошино системи відеоанагляду. -Наявність відеокамер допоможе контролювати ситуацію в населеному пункті та забезпечення правопорядку. А саме відзняте відео є однією з доказових баз у кримінальних провадженнях, - коментує майор Олександр Боднарчук. Керівники обговорили питання щодо розміщення відеокамер у селі, в першу чергу - на в’їзді та виїзді з села. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp