Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Україні почалася акція збору книжок для дітей

25 листопада 2016 р., 13:09

В Україні до Дня Святого Миколая проходить масштабна благодійна акція зі збору книг для дитячих будинків, будинків-інтернатів та багатодітних родин.

В акції може взяти участь кожен - достатньо передати книгу волонтерам або принести її до спеціального пункту збору.

В Україні проходить акція «Подаруй сторінки тепла» у рамках якої, активні громадяни збирають книги для інтернатів та дитячих будинків сімейного типу. Ініціаторами благодійного проекту стала партія «Успішна країна», лідером якої є Олександр Клименко.

«Ми хочемо допомогти тим дітям, які опинилися в складних умовах і позбавлені доступу до якісної літературі. Святому Миколаю потрібно трохи допомогти, і наші громадяни з радістю це роблять», - коментує акцію спікер партії Антон Савічєв.

За перший тиждень акції волонтери зібрали кілька тисяч книжок у різних регіонах України. Люди несуть не тільки дитячі книги, а й романи класиків, енциклопедії, довідники. У партії пояснили, що і такі книги є кому віддати.

«В Україні сотні сільських бібліотек, фонд яких не поповнюється десятиліттями. Є згоріла бібліотека в Полтаві, який ми також маємо намір допомогти», - каже Савічєв.

Кожна книга знайде свого адресата, - запевняють в «Успішній країні». Беручи участь в акції будь-якої, українець приміряє на себе складну, але дуже важливу місію Святого Миколая, який дарує дітям тепло та надію.

Щоб дізнатися де знаходиться пункт збору книг у вашому місті достатньо зателефонувати за номером - 0 800 200 555 (усі дзвінки безкоштовні).


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp