Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники відвідали спеціалізовану загальноосвітню школи

26 листопада 2016 р., 11:50

В Ужгороді

У рамках проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності, 24 листопада працівники навчального пункту Аварійно-рятувального загону спеціального призначення завітали до учнів 1 класу Ужгородської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 з поглибленим вивченням окремих предметів.

Основною метою проведення заходу було формування у підростаючого покоління культури безпечної поведінки та вивчення елементарних правил пожежної безпеки у побуті.

Під час заходу фахівцями ДСНС проведено заняття на протипожежну тематику, у ході якого рятувальники розповіли школярам про причини пожеж та як себе вести якщо в помешканні сталося загорання. Окрім самого виступу, фахівці також задавали школярам загадки на протипожежну тематику. Останні із захватом та навипередки один перед іншим відгадували їх.



Не залишили дітей байдужими й мультиплікаційні фільми на відповідну тематику, які в кінці заходу продемонстрували вогнеборці, адже після перегляду у малечі з’явилося багато запитань, на які рятувальники залюбки відповідали.






У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp