Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вибух у Миколаєві: Нещасний випадок, терористичний акт чи приховування вбивства? (ФОТО)

9 червня 2014 р., 17:59

Під завалами будинку знайшли жінку з ознаками насильницької смерті.

Міліція підозрює чоловіка, що вижив після вибуху у миколаївській п'ятиповерхівці у скоєнні вбивства мешканки квартири, де стався вибух.

Про це журналістам повідомив начальник Миколаївського міськуправління міліції Валерій Коба, пишуть НикВести.

За словами Коби, з-під завалів дістали тіло жінки, на шиї якої був обмотаний шнур від праски і шнур від зарядного пристрою для мобільного телефону.

Тіло Валентини Кривчик було виявлено під завалами квартири на третьому поверсі.



За словами правоохоронців, постраждалий чоловік, якого госпіталізували в лікарню швидкої допомоги, був гостем мешканки Миколаєва, яка приїхала із заробітків з Москви.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ст.115 Кримінального кодексу України ("Умисне вбивство").

Крім того, слідчим відділенням Ленінського райвідділу МВС розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.270 КК ("Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки"), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Як повідомляє прес-служба МВС, встановлено, що з чотирьох жителів квартири, де стався вибух, двоє дорослих і дитина 2013 народження перебувають зараз в сусідньому регіоні.



В результаті вибуху постраждали три людини: в опікове відділення Миколаївської міськлікарні був доставлений чоловік, у якого медики діагностували опіки 45% поверхні тіла, ще двом громадянам надано медичну допомогу на місці - у людей різані рани від осипи скла.

У дворі будинку організована робота оперативного штабу з ліквідації наслідків надзвичайної події, опитуються свідки, формуються списки осіб, які могли перебувати в той час в будинку.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp