Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ФОТОФАКТ: Берегівські футболісти обіграли ФК "Карпати"

9 червня 2014 р., 18:35

Щоправда, "Карпати" були перечинські, а не львівські.

Свято, яке панувало на стадіоні у Великій Бийгані зібрало чимало вболівальників. Місцеві улюбленці приймали ФК "Карпати" Перечин.

Шість турів поспіль берегівчани перемагають, а перечинці чергують вдалі серії із невдалими. У попередньому турі їм вдалось відібрати очки у грізного "Вітязя". Та й цього разу Стецо і компанія мали намір зіпсувати свято великобийганцям.



Як і в попередньому матчі, "Карпати" пропустили ще в дебюті поєдинку. Господарі вийшли у контратаку, де у карному майданчику не за правила зіграв капітан команди Едуард Стецо. Як наслідок, арбітр матчу Вадим Запрутняк призначає пенальті у ворота гостей. Яромир Лобода несильним ударом у лівий кут воріт Мучички відкриває рахунок у матчі - 1:0.

Через декілька хвилин великобийганці змарнували 2 нагоди, аби збільшити рахунок у матчі. Спочатку Пейтер Дьордь з 2-ох метрів влучає у голкіпера, а згодом Ерік Верейці головою не влучає у пусті ворота.

Перечинці відповідали небезпечними контрвипадами, один з яких міг уванчатися голом. Олег Вишневський обікрав захисника та проткнув шкіряний снаряд повз голкіпера, який стояв на лінії штрафного майданчика. Обоє зіткунились, арбітр показав, що можна продовжувати грати. Під кінець першого тайму гра була рівною, бійцівські якості гостей, які частенько допомагали перемагати у єдиноборствах, вийшли на перший план.



На перерву команди пішли за мінімальної переваги господарів.

Другу сорокап'ятихвилинку активніше провели великобийганці, яким вдалось подвоїти перевагу у зустрічі. Золтан Гелетей зі штрафного пробив так, що м'яч опустився перед Мучичкою. Молодий голкіпер не зумів зафіксувати його, а на добиванні першим був Лобода, який оформив дубль.

Після забитого голу тренер "Бийгані" Тарас Вайданич зробив серію замін.

{g}

Варто згадати дві стовідсоткові нагоди півзахисника червно-чорних Шандора Горшані, який в одному епізоді не влучив у пусті ворота, а в другому, вийшовши віч-на-віч з партнером на воротаря, пожалів м'яча партнеру та пробив у голкіпера.

"Карпати" Перечин відповіли двома гарматними пострілами Вишневського. Олег зі штрафного пробив під поперечку — молодий голкіпер Крістіан Зан, який наразі заміняє досвідченого Янека Ковача, перевів на кутовий. А ще в одному моменті Зан відбив сферу перед собою, та нападник перечинців переправив м'яч у сітку. Та ще до удару боковий арбітр тримав прапорець над головою - офсайд.

Відтак, великобийганці здобувають чергову перемогу відриваючись від суперників, а перечинці показали завдяки чому братимуть очки, а саме — за їхній дух та бійцівські якості.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp