Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як БАРБОСи в Ужгороді ярмаркували (ФОТО)

9 червня 2014 р., 20:32

Продали багато сувенірів і віддали в добрі руки маленьке кошеня.

Вчора, 8 червня, зоозахисна організація Ужгорода "БАРБОС" провела вже традиційний ярмарок сувенірів хенд-мейд виробництва своїх волонтерів. Виручені від продаж кошти йдуть на утримання, лікування та стерилізацію чотирилапих Ужгорода. Дійство вже вдруге проходило у місцевому паб-клубі "A PRIORI".



"Було спекотно, тож людей було небагато. Однак продати вдалося немало. Також ми віддали одного котика", – розповідає волонтер "БАРБОСу" і учасниця вчорашньої акції Вероніка Брудка.

{g}

Організація також нагадує, що залишилося ще кілька світлин з минулоріч організованої нею та "Зеленим Закарпаттям" акції "Світлини, зроблені серцем". Ціна одного фото - 50 гривень. Бажаючі придбати світлину і таким чином допомогти бездомним тваринам можуть звернутися за координатими ГО "БАРБОС", які вказані у нас на сайті.

"БАРБОС" обіцяє влаштовувати подібні ярмарки цьогоріч частіше і запрошує всіх небайдужих до життя наших чотирилапих активно долучатися до заходів.

Зелене Закарпаття


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp