Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Хусті відпочинок буде кращим (ВІДЕО)

10 червня 2014 р., 08:21

Адже відпочинковий парк наразі оновлюють.

Реконструкція парку відпочинку триває у Хусті. Це третє пріоритетне завдання на цей рік для міської влади. На все про все планують витратити 4 з половиною мільйони гривень, окрема частина суми – грантові кошти ЄвроСоюзу. Наразі, роботи з реконструкції тривають. Розпочали будівництво фонтану.У Хусті осередок відпочинку та дозвілля оновлюють. Почали роботи у парковій зоні з берегоукріплення річки Хустець.

Фінансувався проект з державного бюджету відповідно до Програми протипаводкової безпеки населених пунктів у Тисянському басейні. Через відсутність коштів роботи то розпочинали, то припиняли. До слова, досі не завершили, адже проект заморозили торік. Звичайно, це негативно відобразилося на інших роботах, які тут заплановані.

Володимир Кащук каже: міська влада вирішила більше не зволікати, почали діяти і частину парку зроблять цього року. Тим більше що часткове фінансування цих об’єктів – виграний міжнародний грант. Кошти Євросоюзу — 250 тисяч, які вже на міському рахунку, освоїти змушені. Фінансування передбачене спільним проектом з словаками. Тож наразі розпочали будівництво фонтану та дитячого майданчика.

Поки тривають підготовчі роботи для зведення фонтану, але вже за місяць – все виглядатиме інакше. Вартість фонтану – більше півмільйона гривень, а обладнання для нього коштує майже 400 тисяч. Щодо майданчика, то він обійдеться у 471 тисячу гривень.

На реконструкцію парку загалом піде 4 з половиною мільйони. Коли саме оновлення завершиться – прогнозувати важко.

М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp