Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Рятувальники відвідали дитячий садок на Свалявщині (Фото)

28 листопада 2016 р., 17:30

У рамках проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності

Дитинство – найважливіший, самобутній і неповторний період у становленні особистості. Саме в цей час дитина формується фізично, психічно й інтелектуально, набуває необхідних знань, умінь та навичок. І особливо в цей період зростаюче покоління потребує найбільшої уваги, спілкування і захисту.

На жаль, реалії сьогодення такі, що більшість батьків, аби задовольнити потреби сім`ї, змушені багато працювати і не приділяють достатньо уваги своїм дітям. Залишені без нагляду дорослих, дітлахи обирають собі за іграшку сірники, що приваблюють яскравими обгортками та гучним торохканням зсередини, чи залишені будь-де запальнички.

Тому, щоб не допустити виникнення пожеж та загибелі на них дітей, в навчальних закладах систематично проходять Тижні знань з основ безпеки життєдіяльності. До даної роботи активно долучаються і працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій.


{g}

Так, 28 листопада в рамках проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності рятувальники завітали до вихованців дитячого навчального закладу №13 міста Свалява, що на вулиці Київській. Фахівці ДСНС розповіли дітям про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті, про небезпеку, яку несуть у собі вибухові знахідки, про правила поведінки на водоймах у зимовий період та багато іншого.

Особливо малят зацікавила червоно-біла спецмашина на якій приїхали рятувальники і яку діти бачили вперше. Бійці ДСНС продемонстрували наявні в оперативно-рятувальному автомобілі спорядження та інструменти. Найдопитливіші навіть змогли приміряти на себе шоломи вогнеборців. Також діти з неабияким інтересом слухали про цікаві випадки зі служби рятувальників.

А на згадку про себе гості вручили діточкам інформаційні листівки та пам’ятки на різну тематику щодо безпеки життєдіяльності.

Опісля проведення таких заходів можна зробити висновок: вони справді сприяють покращенню культури безпечної поведінки дітей та й самих дорослих. Нерідко потім хлопчики та дівчатка навіть навчають своїх батьків правил безпеки життєдіяльності.
У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp