Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тячівців взялала у полон небезпека

10 червня 2014 р., 09:23

Місто оповили змії.

Як пише газета "Фест", за останні кілька років через спеку зміїних кубел неймовірно побільшало.- Тільки за 2 минулі роки від укусів гадів постраждало щонайменше 50 тячівців, - розповів виданню лікар Василь Йовдій. - У більшості випадків зміїними нападами піддавалися любителі тихого полювання, мандрівники, туристи, неспокійна дітвора. Всі вони вчасно одержали оперативну медичну допомогу, були госпіталізовані.

Ось приклади кількох останніх випадків:

У перших місяцях цього місяця, йшовши з полонини Шандріяски, дубівський 61-річний ваташ Василь Менджул став на хвіст 2-метрової гадини, яка вкусила чоловіка за оголену гомілку.

15-річний підліток Дмитрик збирав на лісовій галявині суницю зі своїм товаришем Петриком й відчув різкий біль вище коліна. Хлопець злякався, коли побачив, як на ньому сидить довжелезна гадина. Опісля юнак був госпіталізований у Дубівську лікарню, де тепер проходить лікування.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp