Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські рятувальники отримали благодійну допомогу

30 листопада 2016 р., 12:50

З Чехії

29 листопада тячівські рятувальники отримали благодійну допомогу від міста Яблунков Чеської Республіки, яке незабаром стане містом-побратимом Тячева.

До райвідділу ДСНС завітав Іван Фіцай – директор благодійного фонду «Карітас імені Олександра Хіри». За дорученням чеської сторони, він привіз моторизоване аварійно-рятувальне спорядження для місцевих вогнеборців. Поважний гість вручив гуманітарну допомогу начальнику РВ У ДСНС України у Закарпатській області Михайлу Горбану, а той, у свою чергу, передав спецобладнання бійцям 8-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Тячів.

Усього рятувальники отримали бензинову підстанцію марки LUCAS в комплекті з двома гідравлічними домкратами та розжимачем, а також ручний насос. Дане спорядження буде дуже ефективним у щоденній роботі з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, передусім дорожньо-транспортних пригод.

{g}

Від імені рятувальників начальник райвідділу Михайло Горбан щиро подякував місцевій громаді за розуміння проблем пожежно-рятувального підрозділу щодо забезпечення та необхідності оновлення спорядження бійців Служби порятунку «101».






У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp