Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатець хотів спіймати рибу будь-якою ціною

10 червня 2014 р., 13:21

Він не побоявся навіть закону.

Іршавськими правоохоронцями разом із громадськими помічникамирибохорони затримали на гарячому мешканця села Білки, який ловив у селі Імстичево незаконним способом рибу у річці «Боржава».

З кожним роком кількість риби у наших річках зменшується, а тому працівниками Іршавського райвідділу разом із представниками рибохорониорганізовуються спільні рейди по виявленню браконьєрів. Такими спільними рейдами неодноразово виявлялись факти браконьєрства у селі Загаття та с.Приборжавське.

Нещодавно факт браконьєрства був виявлений громадським помічникомрибохорони у селі Імстичево, який про даний випадок повідомив доІршавського райвідділу міліції.

На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група райвідділу. Зловмисник почувши, що громадські помічники викликали міліції, намагався від них втекти. Однак, браконьєр далеко від правоохоронців не втік, а тільки на інший берег річки, де його було затримано і від нього вилучено 4 незаконні знаряддя для вилову риби та 29 шт риб різної породи.

Даний факт внесено до Єдиного обліку, на разі триває перевірка.










Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp