Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Необхідно передати з державної власності у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області рухоме та нерухоме майно професійно-технічних навчальних закладів

1 грудня 2016 р., 15:24

Це сприятиме розвитку, належному функціонуванню професійно-технічних навчальних закладів та підвищення якості освітніх послуг.

На розгляд депутатів обласної ради підготовлено проект рішення про внесення змін до рішення обласної ради від 28.07.2016 № 392 «Про прийняття із державної власності у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст області рухомого та нерухомого майна професійно-технічних навчальних закладів».

Пропонується звернутися до Кабміну України з проханням безоплатно передати з державної власності у спільну власність територіальних громад сіл, селищ, міст Закарпатської області рухоме та нерухоме майно професійно-технічних навчальних закладів розташованих на території Закарпатської області, що перебувають у державній власності, під зобов’язання використовувати за цільовим призначенням і не відчужувати в приватну власність.

Підставою розробки даного проекту рішення є витяг з протоколу №9 засідання КМУ від 5 травня 2016 року, лист голови Закарпатської обласної державної адміністрації від 26.05.2016 року №06-09/1542 та висновок постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, культури, духовності, молодіжної політики, фізкультури і спорту, національних меншин та інформаційної політики.

Реалізація зазначеного акту не потребує додаткового фінансування. Прийняття цього проекту рішення сприятиме розвитку, належному функціонуванню професійно-технічних навчальних закладів та підвищення якості освітніх послуг.

Документ оприлюднено на сайті облради за цим посиланням: http://zakarpat-rada.gov.ua/category/proekty-rishennya/




Прес-служба Закарпатської облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp