Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді голосують за розподіл бюджету міста

2 грудня 2016 р., 13:50

На проекти громадян

Сьогодні, 2 грудня 2016 року, розпочато голосування за проекти громадського бюджету міста Ужгорода, переможці серед яких будуть профінансовані з міського бюджету і виконуватимуться в 2017 році.

{g}

Голосування триватиме до 27 грудня 2016 року. Першими сьогодні визначалися, які проекти підтримати, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, його заступники Іштван Цап та Олександр Білак, керуючий справами виконкому Олена Макара, депутат міської ради Олена Камінська. Проголосували й одні з ініціаторів та ідейних натхненників запровадження в нашому місті проекту Громадський бюджет депутат міськради Микола Сюсько, директор Центру кар’єри УжНУ, кандидат економічних наук Тетяна Бутурлакіна і громадський діяч, регіональний координатор Інституту «Республіка» Микола Яцков.

У цьому році можна вибрати одночасно 3 найкращі проекти з-поміж 57 поданих жителями міста (перелік проектів і їх опис за посиланнями: http://initiativ.e-dem.in.ua/ http://rada-uzhgorod.gov.ua/gromadskyj-byudzhet-2/ розділ «Голосування за проекти громадського бюджету»).

Підтримати проекти можуть жителі міста Ужгорода за допомогою:

1) електронного голосування: на сайті Ужгородської міської ради, розділ Ужгородцям/Громадський бюджет/ Голосування за проекти громадського бюджету (ідентифікація через BANK ID, в тому числі за допомогою системи Приват-24, електронного цифрового підпису http://initiativ.e-dem.in.ua/);

2) паперового голосування: у приміщенні ЦНАП Ужгородської міської ради (наб. Незалежності,6) з 10:00 до 16:00 (пн.,вт,чт), з 10:00 до 20:00 (ср) , з 10:00-14:00 (пт-,сб), крім вихідного (нд);

Проголосувати можна, якщо:
- Місце проживання особи зареєстроване у м. Ужгороді, що підтверджується паспортом.
- Підприємство, установа чи організація, де працює відповідна особа, зареєстроване у м. Ужгороді, що підтверджується довідкою з місця роботи.
- Особа навчається у м. Ужгороді, що підтверджується студентським квитком.
- Особа володіє на праві власності об’єктом нерухомості у м. Ужгороді, що підтверджується витягом з відповідного реєстру прав власності.
- Місце народження особи зареєстроване у м. Ужгороді, що підтверджується паспортом або свідоцтвом про народження.

При собі мати паспорт та ідентифікаційний код. У випадку, якщо адресою реєстрації у паспорті є не м. Ужгороді, то ще мати при собі інший документ, що підтверджує місце перебування, роботи, навчання, служби чи ін. в місті Ужгороді.Загальна інформація на сайті Ужгородської міської ради: розділ «Громадський бюджет» http://rada-uzhgorod.gov.ua/gromadskyj-byudzhet-2/розділ «Голосування за проекти громадського бюджету»).

Переможців буде визначено серед проектів за кількістю отриманих голосів серед проектів. Малі проекти – це проекти, загальна вартість реалізації яких становить від 10 000,00 до 70 000,00 грн. На такі проекти виділяється 45% загального обсягу громадського бюджету. Великі проекти - це проекти, загальна вартість реалізації яких становить від 70 000,00 до 300 000,00 грн. На такі проекти виділяється 55% загального обсягу громадського бюджету.

Загальна сума – 3,5 млн.грн.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp