Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В автомобілі українця прикордонники знайшли сигарети (Фото)

2 грудня 2016 р., 14:10

Сховані у подвійному днищі мікроавтобуса

Прикордонники Чопського загону в пункті пропуску «Тиса»в черговий раз завадили спробі незаконного переміщення через кордон контрабандних тютюнових виробів.

Так, під час спільного прикордонно-митного огляду мікроавтобуса марки «Фольксваген», яким на виїзд з України прямував наш 37 – річний співвітчизник, прикордонники виявили прихованні сигарети. Інформацію про можливе незаконне переміщення тютюнових виробів в спеціально обладнаних тайниках даного мікроавтобуса, правоохоронці отримали завчасно. Як результат, в ході поглибленого огляду мікроавтобуса у спеціально виготовленому тайнику, а саме у подвійному днищі, прикордонники виявили 4502 пачки сигарет, різних марок, українського виробництва. Доступ прихованого тютюну став можливим лише після демонтажу задніх пасажирських сидінь та зняття декоративної обшивки підлоги салону, яка прикривала фальш днище автомобіля та отвір до тайника.

Тютюнові вироби, вартістю майже 97 тис. гривень вилучено встановленим порядком. Разом з тим вилучено транспортний засіб 2007 року випуску, який оцінено на суму понад 307 тис. гривень.

 
Прес-служба Чопського прикордонного загону 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp