Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Іршавщині школярам про безпеку дорожнього руху розповіли (ФОТО)

4 грудня 2016 р., 10:10

Полісмени

Аби діти знали найважливіше.

В гості до школярів Білківської школи завітала дільничний офіцер Іршавського відділення поліції майор Віта Горзов. Годинне спілкування стосувалося правил безпеки на дорозі Днями в гості до учнів Білківської ЗОШ-1 завітала дільничний офіцер Іршавської поліції майор Віта Горзов. Спершу гостя у формі завітала на урок до учнів 6-х класів, де розповіла школярам про злочини та правопорушення, які трапились на території району за участю неповнолітніх. Учні дізналися про причини та умови, що штовхають дітей на необдумані вчинки, за які потрібно нести адміністративну та кримінальну відповідальність. 

Потім майора поліції Віту Горзов запросили вихованці гуртка «Основи безпеки», які у рамках тижня «Молоде покоління за безпеку руху» вивчали Правила дорожнього руху. Під час зустрічі офіцер звернула увагу вихованців на те, що найбільше травмуються пішоходи у темну пору доби, коли знижується видимість. І для того, щоб бути помітним на дорозі, потрібно мати світловідбиваючі елементи на одязі, сумках або в руці. Тоді водій зможе завчасно побачити пішохода й відповідно зреагувати. Гостя розповіла дітям, як потрібно переходити дорогу. Що очікувати шкільний автобус потрібно на тротуарі та посадкових майданчиках, а якщо їх немає, то на узбіччі. Школярі мали можливість поставити дільничній запитання, які їх найбільше хвилювали, та отримали на них відповіді. На завершення зустрічі дільничний офіцер Віта Горзов зазначила, що власна безпека на дорозі залежить, насамперед, від неухильного виконання Правил дорожнього руху.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp