Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чужий "Джип" зловмисникам з рук не зійшов (ФОТО)

4 грудня 2016 р., 18:20

Доведеться відповідати

Сповна.

Вночі 1 грудня від мукачівського таксиста два раніше судимі зловмисники відібрали автомобіль «Хюндай Туксон». Викрадачі мали намір збути крадений джип на запчастини, але були затримані працівниками карного розшуку. За даним фактом розпочато слідство Серед ночі 1 грудня в поліцію звернувся 44-річний житель м.Мукачева. 

Чоловік працює в місцевій службі таксі. Як розповів заявник, він прийняв замовлення в смт.Чинадієво Мукачівського району. Біля місцевої автозаправки в машину сіли два чоловіки. По дорозі пасажири накинулися на таксиста, завдали йому ударів по потилиці й викинули з машини. Після чого втекли на краденім автомобілі таксиста. Чорний джип «Хюндай Туксон» поліція оголосила в розшук. Знайшли його вже наступного дня. Викрадачі пригнали крадене авто в одну з приватних автомайстерень, пропонуючи недорого придбати на запчастини. Про це стало відомо працівникам карного розшуку, й угонщиків взяли «на гарячому». Як з’ясувалося, джип мукачівського таксиста викрали два раніше судимі чоловіки: 28-річний свалявець і 18-річний житель Вінницької області. Останній розшукувався вінницькою поліцією за скоєння крадіжок. І от, перебуваючи в розшуку, встиг скоїти тяжкий злочин ще й на Закарпатті... За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ст.289 ч.3 Кримінального кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом). Обидва викрадачі авто за рішенням Мукачівського суду взяті під варту. В ході досудового розслідування слідчі перевірятимуть можливу причетність фігурантів справи до скоєння інших злочинів, як на Закарпатті, так і в інших регіонах України. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp