Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Наскільки якісно інформували закарпатських виборців?

10 червня 2014 р., 18:46

Про це розкажуть краянам вже завтра

У середу, 11 червня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація результатів загальнонаціонального та регіонального моніторингу ЗМІ на предмет якісного інформування виборців та рівного доступу до ЗМІ суб’єктів виборчого процесу, який здійснили Асоціація "Спільний простір" / Комітет "Рівність можливостей" за підтримки Національного фонду підтримки демократії (NED) та Ради Європи.

Громадські організації, що займаються медіа-моніторингом, дали консолідовану оцінку президентській кампанії 2014-го року. Зокрема вони оголосили спільні висновки щодо ролі українських та російських медіа. Детальніше про медіа-моніторинг цьогорічних виборів розкаже Ірина Бреза, голова Ужгородського прес-клубу, експерт національної моніторингової мережі. Вона також проаналізує ситуацію по закарпатських ЗМІ.

Моніторингова вибірка включає: 54 телеканали, 4 радіостанції, 63 газети та 53 Інтернет-сайти, серед яких провідні загальнонаціональні медіа, а також телеканали, газети та інтернет-сайти АР Крим й усіх областей України.

***
Засідання відбудеться у приміщенні прес-клубу за адресою:
м. Ужгород, пл. Жупанатська, 15/4

Початок о 13.00


Запрошуються представники усіх ЗМІ.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp