Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Полісмени охорони Закарпаття не залишилися байдужими до страшної трагедії у Княжичах (ФОТО)

6 грудня 2016 р., 09:41

Яка сталася 4 грудня

Вшанували пам’ять колег.

Працівники Управління поліції охорони Закарпаття не змогли залишитися байдужими до страшної трагедії, яка сталася 4 грудня у с. Княжичі Броварського району Київської області й забрала життя двох старших сержантів поліції охорони та трьох працівників інших підрозділів Нацполіції. Робочий день понеділка офіцери та працівники вільного найму розпочали з хвилини мовчання, щоб вшанувати пам'ять колег, які загинули під час виконання своїх службових обов’язків.

Під час вшанування пам’яті загиблих правоохоронців до колег звернувся начальник Управління полковник поліції Андрій Литовченко.

- Молоді люди, що тільки почали жити… На жаль… Це трагедія, інших слів немає. Працівники поліції пішли з життя і, на жаль, про те, чому так сталося, наразі відомо мало. Однак, час не повернеш. Тому хочеться висловити щирі, глибокі співчуття родинам загиблих. Навіть уявити важко, який біль утрати сьогодні в їхніх серцях. Вічна пам'ять бійцям, які більше не зможуть разом з нами захищати мир та дотримання законності в нашій Державі, - зі смутком зазначив Андрій Анатолійович.

Працівники поліції охорони помолилися за душі загиблих та запалили свічки біля пам’ятної плити загиблим працівникам Управління поліції охорони Закарпаття.

Вічна пам'ять та блаженний спокій молодшому інспектору Броварського міжрайонного відділу Управління поліції охорони Євгену Куртєву та молодшому інспектору Броварського міжрайонного відділу Управління поліції Сергію Орлову, а також іншим загиблим під час перестрілки на Київщині. Нехай земля їм буде пухом…







Управління поліції охорони в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp