Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді сталася страшна пожежа (Фото)

6 грудня 2016 р., 16:25

Травмувався чоловік

6 грудня о 13:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в гаражі на вулиці Ракоці, що в обласному центрі. За місцем виклику негайно було направлено чергові відделення 14-ї та 15-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Ужгорода. Загалом 9 рятувальників на 2 автоцистернах.

По прибуттю вогнеборців полум’я вже охопило автомобіль Volkswagen Passat, що знаходився всередині гаража. Також існувала ймовірність перекидання пожежі на поруч розташований житловий будинок. Вонеборці приклали максимум зусиль, аби ліквідувати пожежу у найкороиший час та недопустити поширення полум’я на інші будівлі. О 13:25 пожежу було локалізовано, а о 14:15 повністю ліквідовано. В результаті пожежі знищено автомобіль та пошкоджено споруду гаража.

Внаслідок пожежі отримав опікові травми син власника гаражного приміщення. Чоловіка каретою швидкої було госпіталізовано до опікового відділення Закарпатської обласної клінічної лікарні.

Причина пожежі встановлюється правоохоронними органами.

{g}
У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp