Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Хрестовоздвиженському греко-католицькому соборі в Ужгороді провели службу

6 грудня 2016 р., 17:25

З нагоди 25-річчя Збройних сил України

Молебень за всіма полеглими у боях за Батьківщину бійцями відслужив владика Мілан Шашік. Присутнім нагадали і про загиблих на сході України закарпатців - демонструючи їх світлини та поіменний список. На жаль, він довшає: вчора надійшла страшна звістка про загибель бійця з Мукачева.

Привітав військовослужбовців і міський голова Ужгорода Богдан Андріїв. Він висловив слова подяки - від себе особисто та всієї міської ради - бійцям, які з честю виконували і продовжують почесну місію - захищають нашу державу від посягань агресора, бережуть її кордони та цілісність. "Непростий шлях становлення проходять Збройні Сили України, але протягом останніх двох років вони поступово перетворюються в могутню армію, яка, переконаний, буде однією з кращих у Європі. Ми повинні робити все, щоб наші Збройні Сили, наші військовослужбовці були повністю забезпечені всім необхідним. І повинні пам'ятати: народ, який не хоче годувати свою армію, годуватиме чужу. Дякую нашим воїнам, вічна пам'ять загиблим Героям", - сказав міський голова.

За сумлінне виконання службових обов'язків, зразкову військову і трудову дисципліну та з нагоди 25-ї річниці Збройних Сил України Грамоти міської ради Богдан Андріїв вручив представникам Ужгородського об'єднаного військового комісаріату - заступникам військового комісара майору Сергію Журавлю та майору Віктору Гресю, майору Олегу Гаврику, капітану Андрію Бабкову, старшині Івану Смерічці, солдату Дмитру Куровському, а також працівникам ЗСУ Оксані Кофель, Оксані Піщуліній та Ярославу Андрішку.

Грамоти і медалі кращі військовослужбовці отримали також від Ужгородського військового комісара Миколи Журавльова.

{g}

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp