Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Андріїв залишився без заступника

7 грудня 2016 р., 12:05

Габор звільнився

За власним бажанням.

Цей факт кореспонденту Mukachevo.net офіційно підтвердили у прес-службі Ужгородської міської ради.

29-го листопада заступник мера Ужгорода Олександр Габор звільнився за власним бажанням. Його Андріїв призначив рік тому, одразу після виборів міського голови.

Габор опікувався комунальними питаннями міськради - координував роботу департаменту міського господарства, управління капітального будівництва, відділу землекористування та відділу муніципальної поліції.

Олександр Габор родом з Львівщини. Раніше працював у Державній виконавчій службі, Закарпаттяобленерго та Державній інспекції сільського господарства.



наблюдатель 07.12.2016 16:04 IP: 35.100.1.212
Проворовался или затупил
Степан 07.12.2016 14:30 IP: 35.182.26.185
Ужгородці сподіваються що нового заступника по вищезгаданним архіважливим проблемним питанням буде призначена людина,яка має відповідний профіль освіти комунального гасподарства міста і практичний досвід роботи,а не буде просто *весільним генералом* як це ми спостерігали упродовж досить тривалого часу.Реформування ЖКГ має очолити знающий спеціаліст.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp