Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Time назвав Трампа людиною року

7 грудня 2016 р., 16:16

Він зміг подолати неприйняття основних політичних партій США і поміняти політичний вектор всієї країни, пише журнал.

Обраний президент США Дональд Трамп став людиною року за версією авторитетного журналу Time. Видання назвало його президентом "Розділених Штатів Америки".

Журнал пише, що протягом усього життя Трампа критикували за вульгарність і відсутність смаку, вважаючи яскравим шоуменом, котрий насправді не був такий вже й популярний.

Але критики не розуміли, що їхнє гордовите ставлення тільки робило його сильнішим. Він скористався тим, що постійно потрапляв в заголовки таблоїдів, аби звернутися до звичайних людей.

Тепер же, зазначає видання, він зміг подолати неприйняття основних політичних партій США і поміняти політичний вектор всієї країни. І незабаром в його розпорядженні виявиться найпотужніша смертоносна зброя і економічні важелі, які дозволяють змінювати життя мільярдів людей.

У шорт-лист Time також увійшли кандидат в президенти США від демократів Хіларі Хлінтон, хакери, президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган, група вчених-генетиків і співачка Бейонсе.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp