Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородці просять мерію збільшити кількість безкоштовних інформаційних площ

8 грудня 2016 р., 13:30

І подали петицію

Закарпатське музичне видання "Вівсянка" від імені редактора Ярини Денисюк подало на сайт Ужгородської міської ради електронну петицію щодо збільшення кількості безкоштовних інформаційних площ в Ужгороді.

Йдеться у ній про те, що через малу кількість муніципальних інформаційних тумб чи щитів ужгородські організатори, включаючи не лише музикантів, але також і театралів, КВНщиків, хореографів і т.д. вимушені клеїти свої афіші на будівельні паркани.

Тим самим вони скоюють адміністративне правопорушення. Але яка альтернатива? Місцеві організатори, особливо дрібні, часто не в змозі не те, що отримати прибуток від свого заходу, але навіть мають збитки від своєї діяльності. Тим не менше люди намагаються у міру своїх сил розвивати культурне життя міста, аби можна було почути не лише одну Лободу чи Hardkiss. Інтернет не завжди дає потрібний результат, а комерційні рекламні площі занадто дорогі для і, без того обмеженого, бюджету.

Саме тому ми просимо Ужгородську міськраду провести моніторинг наявних в Ужгороді інформаційних площ і збільшити їх кількість, а також привести до ладу наявні інформаційні тумби.

Підтримати петицію можна зареєструвавшись та проголосувавши за неї на сайті міської ради. Для реакції мерії до 27 грудня потрібно назбирати 250 голосів!

Просимо всіх небайдужих підтримати нашу ініціативу і допомогти культурному життю міста стати більш цивілізованим.


Посилання на петицію тут.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp