Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатцям зміна погоди не до душі (ВІДЕО)

11 червня 2014 р., 09:39

Навіть молоді закарпатці скаржаться на погане самопочуття.

она впливає не лише на настрій, а й на самопочуття. Зміни погоди до душі не всім закарпатцям, особливо алергікам, астматикам і гіпертонікам. Закарпатці кажуть, прогноз погоди можуть навіть не дивитись, піднімається тиск чи болить поперек – можна чекати кліматичних змін. Медики у свою чергу запевняють, у період нестійкої погоди пацієнтів одразу більшає.

Вона мінлива і дуже впливає, особливо на стан здоровя літніх людей. Погода здатна покращити або погіршити самопочуття, а які погодні зміни нас чекають легко можуть спрогнозувати наші бабусі й дідусі, адже недарма їх називають сімейними барометрами. 

Зміна погодного настрою неабияк впливає на організм літніх людей, хоча сьогодні звертаються із тиском та головним болем і молоді пацієнти – кажуть лікарі. У багатьох виникає киснева недостатність, посилюється прояв різних недуг. 

Однак найбільше від погоди страждає не нервова система, а серцево-судинна, з підвищеним атмосферним тиском у пацієнтів виникають проблеми з кровопостачанням та кровообігом. 

Не солодко в цей період і астматикам та алергікам, кліматичні зміни їхні бронхи відчувають дуже гостро, пацієнтам бракує кисню. Метеозалежність у чоловіків і жінок різна, прекрасна половина починає раніше відчувати наближення або припинення бурі і гостріше реагує на погодні зміни. Коли погода не стійка – краще якомога більше рухатися, але організм не перевантажувати. Крім того, медики радять відмовитися від алкоголю і в разі роздратування пити заспокійливе.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp