Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Житель Києва інсценував викрадення його автомобіля у Берегові

8 грудня 2016 р., 16:50

Жартівника притягли до відповідальності

5 грудня 54-річний киянин повідомив берегівських правоохоронців про те, що його автомобіль «Volkswagen T-4» польської реєстрації викрали.Правоохоронці одразу розпочали пошуки, для яких було задіяно особовийсклад декількох районів області, використано десяток службових авто, паливні матеріали і т.д. Однак робота поліції виявилася марною, аджепсевдопотерпілий навмисне дав неправдиве повідомлення поліції, абивладнати питання з перетином державного кордону. До речі, на Закарпаттіце вже не перший випадок повідомлень про подібні неіснуючі злочини.

Усіх, хто насмілився на вчинення таких правопорушень, притягнуто до відповідальності, передбаченої українським законодавством.

З усіх витрачених на такі повідомлення сил і засобів найбільш цінним є час, який правоохоронці втрачають марно. Працівники поліції цілком реально могли б, до прикладу, затримати злочинців, які своїми діями в дійсностізавдали громадянам шкоди.

Поліція вкотре застерігає громадян не жартувати із Законом! Адже за дані дії передбачена як адміністративна відповідальність, згідно зі статтею 183 КУпАП «Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб» (що тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян), так і кримінальна (стаття 383 Кримінального кодексу України «Завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину», максимальна міра покарання за яку передбачає обмеження волі на строк від двох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк). Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp