Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Гандоболістки з Ужгорода просять кошти у депутатів

9 грудня 2016 р., 15:10

Аби достойно виступати

Депутатський корпус облради в ході другого пленарного засідання 5-ої сесії підтримав запит свого колеги Олександра Антала щодо виділення коштів для фінансової підтримки гандбольної команди СК «Карпати» Ужгород.

У депутатському запиті йдеться: «Жіночий гандбол, як вид спорту має історично давню та славну традицію в Закарпатті. З 1960 років жіноча гандбольна команда «Карпати» Ужгород приймала участь у чемпіонаті СРСР з гандболу серед жіночих, команд вищої ліги і мала значні спортивні досягнення.

ГО СК «Карпати» приймає участь у чемпіонатах України з гандболу в жіночій суперлізі з 1991 року, з моменту проведения цих змагань в Україні. За результатами чемпіонату України сезону 2006-2007 роки команда зайняла трете місце серед команд суперліги. Після бронзових медалей - планку підняли вище: результат сезон 2010-2011 - срібні медалі чемпіонату, а у сезонах 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014 - золото України!

Також ГО СК «Карпати» приймає участь у міжнародних змаганнях, а саме у Кубках ЄГФ, де у сезоні 2015-2016 р.р. дійшли до півфіналу.

Гравці команди систематично запрошуються і захищають честь національної збірної України на міжнародних аренах, як основний склад так і молодіжний. Всі ці досягнення на сьогоднішній день потребують великих затрат. Це і заробітна плата дівчат, виїзди на змагання різного рангу, екіпірування, матеріально-технічна база та фармакологія, відновлювальні заходи та ін.

Для покращення виступів спортсменок та іміджу команди на всеукраїнських та міжнародних аренах ГО СК «Карпати» просить надати фінансову допомогу урозмірі 500 000 грн».

Цей запит направлено на розгляд Закарпатської ОДА.


Прес-служба Закарпатської облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp