Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Співробітники Закарпатського СБУ поділились кров’ю

11 червня 2014 р., 10:44

Близько 30 правоохоронців відвідали станцію переливання крові в Ужгороді.

10 червня співробітники СБУ в Закарпатській області здали донорську кров для поранених військовослужбовців на сході України. Деякі співробітники УСБУ також виконували свій військовий та громадянський обов’язки на східній Україні. Тож до потреб поранених колег-військовослужбовців ставляться із особливою увагою. 

– В Управлінні СБУ є постійні донори, які з власної ініціативи систематично здають кров, – каже начальник військово-медичної служби УСБУ в Закарпатській області Юрій Веклинець. – Тому нинішня акція – не одноразова. Цього дня близько 30 правоохоронців, у тому числі жінки-військовослужбовці, прийшли на станцію переливання крові, аби допомогти врятувати не одне життя. Серед них – донори з рідкісними ІІІ та IV групами крові. 

– Останнім часом у зв’язку із подіями в державі у нас збільшилася кількість донорів крові. Зокрема, небайдужі краяни здають кров для потреб військовослужбовців, які проходять службу на східній Україні. Нині таку акцію проводять співробітники СБУ в Закарпатській області. Це дуже важливо, адже дозволяє нам створити запаси донорської крові, – запевняє завідувач донорським відділенням Закарпатської обласної станції переливання крові Марія Фантич. 

– За потреби ми зможемо відправити не тільки окремі компоненти крові, але і препарати, виготовлені на її основі усім, хто цього потребуватиме, у тому числі на схід. 

За словами Марії Антонівни, співробітники СБУ на обласній станції – часті гості. До прикладу, торік вони здавали кров для потреб онкохворих діток. Приходять здавати кров і протягом року. 

– Ми часто телефонуємо їм, коли потребуємо запасів певної групи крові. Дякуємо, що співробітники СБУ відгукуються, допомагають нам, – каже завідувач донорським відділенням Закарпатської обласної станції переливання крові. 
Прес-група УСБУ в Закарпатській області
Віктор 11.06.2014 17:46 IP: 246.224.104.5
Оце діло. Як би всі ділились своєю кров'ю, допомагали один одному та не їхали нікого вбивати. Навіщо закарпатьські хопці повинні гинути у Донбасі? Що вони там забули? Нам потрібен мир. Нам треба голосно про це заявити. Війна - це зло, і ії треба зупинити. Без яких-то вимог, просто зупинити і все. люди України повинні жити, а не вмирати.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp