Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як закарпатські рятувальники футбол грали (ФОТО)

9 грудня 2016 р., 17:41

Сьогодні

9 грудня футбольна команда оперативно-рятувальної служби Закарпатської області «Рятівник» взяла участь у обласному етапі турніра з футзалу “Кубок Міністра внутрішніх справ України — 2016”. Змагання проходили у спорткомплексі "Юність" в Ужгороді.

  В футбольних матчах змагалися 4 команди: Управління ДСНС, Головного управління національної поліції, Мукачівського прикордонного загону та Ужгородського батальйону Національної гвардії України.

У першому матчі між надзвичайниками та поліцейськими перемогу виборола команда «Рятівник» із рахунком 2:0. Дубль у ворота футболістів-поліцейських забив захисник-рятувальник Гатяш Олександр. Другий матч рятувальники провели з прикордонниками Мукачівського загону. Почався він дуже жваво. Однак, не дивлячись на запеклу боротьбу футбольне протистояння між командами закінчилося з рахунком 4:0.

Третій матч був не менш цікавий. У напруженій грі футболісти Управління ДСНС вибороли перемогу в команди нацгвардійців із рахунком 5:2. Вирішальний гол у вотора супротивників знов ж таки забив захисник команди «Рятівник» Олександр Гатяш.

Після такого грандіозного початку бажаємо команді не менш сильних перемог у другому відбірковому турнірі, що відбудеться незабаром у Львові.

Заключний фінальний етап турніра з футзала Кубку Міністра внутрішніх справ України - 2016” пройде 23-25 грудня у м. Київ.











У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp