Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородець спокусився на дорогий телевізор знайомого

9 грудня 2016 р., 20:03

Тепер відповідатиме

Перед законом.

28-річний раніше судимий ужгородець, прийшовши в гості до свого знайомого, виніс з його оселі плазмовий телевізор, тюнер і флеш-карту. Крадія затримала поліція, а викрадену апаратуру повернула власнику В поліцію м.Ужгорода надійшло повідомлення від місцевого жителя про крадіжку з його помешкання. Потерпілий розповів, що у нього зник плазмовий телевізор, тюнер до нього та флеш-картка. Сталося все після візиту до нього компанії знайомих. 

Опитавши потерпілого й свідків, та провівши ряд необхідних заходів оперативники вийшли на слід ймовірного крадія – 28-річного ужгородця, добре відомого правоохоронцям. Попри свій юний вік, чоловік має за плечима аж три судимості: за крадіжки, розбійний напад і згвалтування. Того вечора він прийшов у гості до потерпілого. В компанії друзів вони вживали алкогольні напої. Заодно й придивився, що в будинку є цінного... Вже збираюись йти додому гість прихопив з собою ключ від вхідних дверей. А коли потерпілий заснув, крадій знову повернувся і виніс з помешкання дорогий плазмовий телевізор, тюнер до нього і флеш-карту... За даним фактом поліція проводить розслідування, крадену техніку у злочинця вилучено й повернуто власнику. Вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp