Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

П’яний суддя намагався втекти від поліції (Фото)

10 грудня 2016 р., 10:20

Патрульні довго ганяли за порушником

Про це інформують  патрульні, які повезли суддю Ужгородського міськрайонного суду на освідчення у наркодиспансер.

Як розповів згодом у Фейсбук закарпатський журналіст Віталій Глагола, який прибув у наркодиспансер, о 22:40 патрульні зупинили BMW Х5, який не зупинявся на вимогу патрульних.

Патрульні його таки зловили. Поспілкувавшись, у водія патрульні відчули запах алкоголю.

"За кермом виявився вже відомий суддя Михайло Ротмістренко. Він відомий вам тим, що вже раз пив за кермом і уникнув відповідальності за пиятику. На місці продувати в Драгер він відмовився", - пише Віталій Глагола.

"А як я тут очутився? Де моя машина? Я дома спав взагалі", — цитує суддю Віталій.

Поліцейські розповіли журналісту, що ганяли по місту його півтори години. Він не зупинявся. Від Собранецької поїхав у сторону "Праги", на Червениці його ганяли два екіпажі. Потім чкурнув на об'їзну, погнав на Дравці, звідти на Кінчеш, далі повернув на Коритняни, далі на Часлівці, звідти на Руські Геївці, а звідти чкурнув у поле, де його й затримали.

{g}

Нагадаємо, що у серпні цього року суддю Ротмістренка затримали п'яним за кермом на в'їзді в Мукачево з боку Ужгорода. Суд по ньому триває досі, і за дивним збігом затягується. Mukachevo.net

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp