Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатськими річками займуться українські та угорські експерти

10 грудня 2016 р., 11:10

Україна та Угорщина посилять співпрацю

А саме у природоохоронній сфері та вироблять спільний план майбутнього співробітництва. Про це повідомив Міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак за результатами зустрічі з Міністром національного розвитку Угорщини Міклошем Шестаком.

«Ми маємо спільний кордон і спільний інтерес у природоохоронній роботі. Міклош Шестак добре знайомий із проблемами наших прикордонних регіонів. Українська делегація домовилася про вироблення спільного плану співпраці, у якому, зокрема, стануть пріоритетними питання впорядкування водних об’єктів на Закарпатті», - повідомив Остап Семерак.

Він зазначив, що актуальними залишаються питання посилення співпраці між Україною та Угорщиною щодо удосконалення систем прогнозування та моніторингу паводків, а також можливостей акумулювання паводкового стоку у гірських та рівнинних місцевостях.

«Протягом останніх років, зокрема за фінансової допомоги Угорщини, проводяться роботи з модернізації спільної інформаційно-вимірювальної системи «Тиса», яка призначена для прогнозування паводків та вжиття заходів щодо захисту територій від можливих затоплень. З огляду на це Україна зацікавлена у залученні фахівців та підтримці цього проекту», - зазначив Остап Семерак.

Zaknews.in.ua

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp