Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Двоє нелегалів, втікавши від прикордонників, впали під лід

12 грудня 2016 р., 10:30

Їх врятували

Справжню рятувальну операцію довелося провести вчора прикордонникам на ділянці Мукачівського загону.

Близько 17.30 прикордонники отримали інформацію про рух групи невідомих у складі більше 5 осіб в бік державного кордону. Прикордонники поінформували своїх угорських колег та висунулися на затримання. Вже за півгодини група реагування українських прикордонників неподалік кордону затримала 2 громадян В’єтнаму. Ще за кілька хвилин угорські прикордонники повідомили про затримання на цьому напрямку 4 громадян Індії одразу після перетину ними державного кордону.

Пошукова операція продовжувалася. Біля 19.30 на цьому ж напрямку прикордонний наряд виявив ще 2 осіб (жінки), які, помітивши прикордонний наряд, вдалися до втечі в напрямку кордону через канал Чоронда та провалились під кригу і почали тонути. Старший прикордонного наряду не роздумуючи кинувся їм на порятунок. Оскільки угорський берег каналу більш пологий, жінок прикордонник витягнув на суміжну сторону. Незабаром прибув і угорський прикордонний наряд, який надав жінкам першу медичну допомогу.
Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp