Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сім’ї закарпатських військових об’єднало велике свято (ФОТО)

11 червня 2014 р., 13:06

День Святої Трійці став для жінок наших військовослужбовців справжнім подарунком, адже вони мали змогу обійняти своїх чоловіків, які зголосились захищати Україну.

Закарпатський обласний військовий комісаріат організував виїзд та зустріч для спільного святкування Дня Святої Трійці на полігоні «Широкий Лан» військовослужбовців, призваних під час мобілізації, з їх родинами.

В Закарпатській області продовжуються заходи щодо проведення військовими комісаріатами роз’яснювальної роботи з родинами військовослужбовців, які сьогодні виконують свій почесний громадянський обов'язок та стали на захист Вітчизни.

7 червня 2014 року з міста Ужгород було організовано виїзд членів сімей військовослужбовців, призваних під час часткової мобілізації, до 51 окремої механізованої бригади для зустрічі та спільного святкування Дня Святої Трійці безпосередньо на полігоні «Широкий Лан», який знаходиться на території Миколаївської області.

Цей захід став можливим завдяки тісній співпраці керівництва Закарпатського обласного військового комісаріату та Закарпатської ОДА, спонсорської допомоги громадських організацій та суб’єктів підприємницької діяльності області. Окрему подяку висловлюємо Народному депутату України Ланьо Михайлу Васильовичу за його розуміння важливості заходу, надання спонсорської допомоги.

З напутнім словом перед рідними та близькими родичами виступили Закарпатський військовий комісар полковник Васильцюн І.П. та перший заступник голови Закарпатської ОДА Сербайло А.А.. В своїй промові вони відзначили високій військовий та патріотичний рівень наших земляків-закарпатців, які виконують бойові та службові завдання на сході нашої Батьківщини. Зокрема було підкреслено, що їх рівень героїзму та патріотизму, мужності та стійкості при виконанні бойових завдань за межами області є прикладом для інших військовослужбовців бригади, а для нас, мешканців Закарпаття – взірцем патріотичного відношення до захисту України. 

Окремо підкреслено, що захід проходить в період святкування Дня Святої Трійці, що є символом нашої духовності та віри, які у всі часи допомагали людині зберігати свою гідність, пошану до оточуючих, спрямовували думки і почуття до вічних духовних ідеалів. Тож побажаємо нашим військовикам, їх рідним та близьким щастя, злагоди, спокою, радості, мирного неба, віри у світле майбутнє та Божої ласка.

Прес-група Закарпатського ОВК




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp