Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські правоохоронці "у відставці" обрали нового керівника

11 червня 2014 р., 13:30

З кандидатурою визначились одноголосно.

Пенсіонери та ветерани ОВС Ужгородщини в приміщенні Ужгородського райвідділу міліції на черговому засіданні обирали нового голову ветеранської організації району. 

Сьогодні в приміщенні Ужгородського райвідділу міліції відбулося засідання ветеранської організації Ужгородщини за участю керівництва райвідділу. Розпочав дане засідання голова ради ветеранів УМВС Віктор Отовчиць. На порядку денному обговорювалося питання, щодо обрання голови ветеранської організації Ужгородського району. Вибори пройшли досить демократично. Кожен з членів даної ради мав змогу запропонувати кандидатуру, яка на їхню думку краще всіх могла впоратися з покладеними обов’язками. Та довго обирати і вирішувати їм не прийшлося, оскільки всі одноголосно вирішили на дану посаду обрати підполковника міліції у відставці Степана Матіцо. 


Присутні привітали оплесками свого нового очільника та побажали йому сил та наснаги у подальшій праці. 

Також на даному засіданні пенсіонери та ветерани поспілкувалися і з керівництвом Ужгородського райвідділу, де і обговорили питання подальшої співпраці між ними. Адже досвід отриманий пенсіонерами і ветеранами є дуже цінним, і він не повинен залишатися поза увагою. Працівники повинні перебирати його і користуватися ним у своїй зовсім нелегкій службі. 

Звичайно ж присутні не забули і про попереднього голову ветеранської організації району, який не так давно пішов з життя. Його вони люблять, сумують і пам’ятають. Пам’ять про нього вони вшанували хвилиною мовчання. 
Ганна Дан, Ужгородський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp