Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Скільки коштує святкування Нового року у закарпатських ресторанах

12 грудня 2016 р., 21:15

Дізнавалися журналісти

Найпопулярніші ресторани традиційно готують вишукане меню, розважальну програму з Дідом Морозом та салютами. Дивна річ, але ціна за одну ніч в більшості закладів більша, ніж офіційно встановлена мінімальна місячна зарплата українців. Кореспондент Мукачево.net дізнався актуальні ціни у відомих закладах.

Так, в ужгородському ресторані Чарда просять 2500 грн за місце. Сюди входять алкогольні напої, розваги від Нашої Файти, живий вокал, феєрверки та професійний фотограф.

У ресторані Варош, який нещодавно отримав відзнаку Ревізора, ціна за людину складає 1750 грн. Розважатимуть гостей Чорій і Чигрик, буде дискотека та святкова фотозона.

В Унгварському ціна новорічної ночі складає 2000 грн. У Кілікії просять менше – 1000-1400 грн залежно від поверху, ведучі з корпорації Не Понял.

В мукачівському Графському дворі святкування Нового року коштує 1500 грн з людини (1300 – на терасі), у ціну входить шампанське з розрахунку 1 пляшка на двох, розваги від ведучого, фотозона.

Ресторан Big Ben запрошує святкувати за 1500 грн з ведучими, дискотекою та Дідом Морозом.

Mukachevo.net

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp