Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відбудеться антикорупційний тренінг

13 грудня 2016 р., 09:23

У п’ятницю

16 грудня.

16 грудня в Ужгороді пройде безкоштовний антикорупційний тренінг Руху ЧЕСНО в рамках кампанії ЧЕСНО.Фільтруй суд! на тему “Судова реформа в Україні: інструменти громадського контролю”. До участі у тренінгу запрошуються активні громадяни, волонтери, учасники громадських рухів/антикорупційних кампаній, журналісти, активні студенти з Ужгорода та області.
Під час заходу учасники матимуть нагоду познайомитися з головними викликами та пріоритетами судової реформи в Україні, обговорити можливості своєї участі в процесі очищення суддівських лав. Тренінги проведуть регіональні координатори кампанії ЧЕСНО.Фільтруй суд!, учасники антикорупційної школи “Майстерня активних громадян”. На антикорупційному тренінгу учасники дізнаються про судову реформу в Україні і про те, які можливості вона дає громадським активістам, а також навчаться ефективно використовувати інструменти громадського контролю за судовою системою.

Такі тренінги проходять в усіх регіонах України та мають на меті залучити регіональних активістів до процесу реалізації судової реформи та ознайомити їх із інструментами громадського контролю діяльності судової системи.

Тренінг відбудеться в п'ятницю, 16 грудня в прес-центрі Закарпатської ОДА (пл. Народна, 4, м. Ужгород, 2 поверх)

Тривалість тренінгу 4 години (12:00 - 16:00)

Реєстрація з 11.30

Участь - безкоштовна.

Організатори забезпечать учасників харчуванням та відшкодують витрати на проїзд (за наявності проїзних квитків).

Будемо вдячні, якщо бажаючі попередньо зареєструються заповнивши ЗАЯВКУ – http://bit.ly/chesnosudregions.

За додатковою інформацією щодо участі у заході звертайтеся за електронною адресою activecitizens.ua@gmail.com чи за телефоном +38 096 984 58 87










Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp