Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородці побачать "Медитації на склі"

14 грудня 2016 р., 10:42

Від Вікторії Кузьми

Вже з п’ятниці.

16 грудня в галереї "Ужгород" персональну виставку з нагоди цьогорічного ювілею презентує Вікторія Кузьма.

Мисткиня представить близько 30 вибраних робіт, створених за останнє десятиріччя та випробуваних низкою експозицій як на Закарпатті, так і за межами. Добірку складуть різножанрові твори, як іконопис на склі, натюрморти та тематичні композиції, зокрема, різдвяні. Роботи об'єднані назвою "Медитації на склі", яка влучно передає настрій виставки – плинність і плавність думок та почуттів, що її якнайвдаліше передає саме вподобаний авторкою матеріал.

Вікторія Кузьма народилася 20 липня 1976 року в м.Ужгород. Фаховий вишкіл здобула в Ужгородському училищі декоративно-прикладного мистецтва ім.А.Ерделі як художник-оформлювач.

Основна мистецька діяльність пов’язана з декоративним розписом на склі. Художниця вдало поєднує класичні форми з елементами модернізму.

Член НСХУ, лауреат обласної премії ім.Й.Бокшая та А.Ерделі. Активний учасник обласних, всеукраїнських та міжнародних художніх виставок, симпозіумів, пленерів і наукових конференцій.

Відкриття виставки о 16.00.




Управління культури Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp