Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Молодий мукачівець потрапив за грати через те, що не мав на що жити

11 червня 2014 р., 15:22

Бажання прогодувати себе наштовхнуло молодого хлопця на вчинення злочинів.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники Мукачівського міського відділу міліції затримали 20-річного жителя районного центру, раніше судимого, який тривалий час переховувався від слідства та суду, за вчинення ряду крадіжок. 

До міліції почали звертатися люди з заявами про крадіжки з приміщень. Невідомий злодій брав усе, що мало бодай якусь цінність: металобрухт, продукти харчування, побутову техніку, будівельні інструменти, одяг тощо. Правоохоронці почали перевірки за цими заявами і з’ясували, що всі випадки дуже схожі між собою, про що свідчили кілька факторів: один район скоєння злочинів, спосіб проникнення зловмисника до приміщень та всі заявники тривалий час не навідувались до свого житла. 

В ході досудового розслідування оперативники міськвідділу міліції встановили особу крадія. Ним виявився 20-літній хлопець, житель районного центру. Як встановили працівники міліції свою злочинну діяльність молодик розпочав на початку 2013 року. Як пояснив затриманий, злочинний промисел був для нього єдиним джерелом прибутку, адже він ніде не працює. До будинків і сараїв громадян він потрапляв пошкоджуючи двері, замки та вікна. 

Останнім злочином, який він вчинив, стала крадіжка. До чергової частини міліції із заявою звернулася жінка та повідомила про крадіжку з погребу її господарства. Злодій відкрито заволодів запасами харчування на суму 600 гривень. 

Слідчий Мукачівського міськвідділу міліції направив до суду кримінальне провадження за фактами крадіжок, поєднаних з проникненням. Мукачівський міськрайонний суд засудив- визнати винуватим хлопця у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України та призначити йому покарання у вигляді 3-х років та 2 місяців позбавлення волі. 
Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp