Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівців опитуватимуть три дні

14 грудня 2016 р., 13:25

Таким буде консультативне опитування

Містян.

В місті вперше проведуть консультативне опитування, яке триватиме три дні - з неділі до вівторка включно. Для проведення консультативного опитування утворено 12 дільничних комісій у.

«Міській владі треба знати думку містян з різних питань. Це форма діалогу, яка дасть змогу почути позицію громад. Це своєрідна форма прямої демократії», - зазначив в ході прес-конференції керівник міської комісії з консультативного опитування Олександр Галай. За його словами на сесії було затверджено склад міської комісії з опитування, до якої включено й депутатів з різних фракцій. В середньому на дільниці можуть проголосувати від 3 до 6 тисяч містян. Найбільша дільниця у ЗОШ №16 , до якої включено понад 10 тисяч містян.

Опитування проводитиметься з наступних питань:

Чи схвалюєте Ви обов’язкове включення до щорічного бюджету міста Мукачева надання адресної матеріальної допомоги пенсіонерам та працівникам бюджетної сфери міст?
 Чи схвалюєте Ви перенесення з почестями поховань загиблих з центральної частини міста Мукачева на центральне кладовище міста Мукачева?

 Чи підтримуєте Ви зміни в медичній галузі міста Мукачева?

 Чи підтримуєте Ви зміни в освітній галузі міста Мукачева?


В опитуванні мають право брати участь повнолітні громадяни України, які є мешканцями міста Мукачево і зареєстровані в місті. В ході опитування кожен житель володіє одним голосом, яким він має право скористатися лише особисто.


Результати опитування носять консультативний (дорадчий) характер.



Мукачівська міськрада

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp