Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Майбутні перукарі влаштували в Центрі «Дорога життя» справжнє свято краси (ФОТО)

15 грудня 2016 р., 20:19

Усмішки - душевне щастя

Напередодні Дня святого Миколая в Медико-соціальний реабілітаційний центр «Дорога життя» завітали студенти Ужгородського вищого комерційного училища, в якому отримують професію перукарів. «До нас прийшли красоту нам навести», – раділи вихованці Центру.

 

А потім почалася власне робота. До кожної дитини та дорослого дівчата підходили індивідуально. Аби створити саме той образ, який відповідає «клієнту», вигадували, фантазували, експериментували та шукали найгарніші для них зачіски.
До того ж, відбулося неформальне спілкування з розмовами та солодким столом, яке задовольнила як гостей, так і господарів. Дивлячись на усміхнені обличчя своїх дітей, раділи і батьки.
Заступник директора МСРЦ «Дорога життя» Світлана Аніцева каже, що пропонувалися послуги перукаря усім охочим і навіть не очікували, що їх буде так багато. 

«День був дуже насичений: спочатку, як водиться, попрацювали, а потім, гарні, із модним зачісками відсвяткували цю подію», – усміхається Світлана Іванівна.
Це перший і не останній такий експеримент, що проводиться в «Дорозі життя». Працівники закладу намагаються проводити різні заходи для своїх вихованців, аби якнайчастіше вони відчували атмосферу уваги, тепла та любові.

Людмила Ортутай

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp