Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На закарпатському кордоні прикордоннику пропонували хабар

16 грудня 2016 р., 16:28

Мешканець Львівщини

Активне проведення заходів щодо протидії корупційній складовій серед прикордонників продовжує приносити позитивні результати.

Так, минулої доби в пункті пропуску "Ужгород" прикордонниками Чопського загону було зафіксовано та припинено чергову спробу дачі хабара.

30-річний житель Львівської області, який слідував на в’їзд до України, прибув в пункт пропуску та до проходження прикордонного контролю без дозволу покинув свій транспортний засіб, чим порушив режим в пункті пропуску. Аби безперешкодно перетнути державний кордон та уникнути адміністративної відповідальності, чоловік запропонував прикордоннику кошти у розмірі 200 гривень.

Від неправомірної вигоди правоохоронець відмовився. З метою прийняття правового рішення, щодо можливих ознак злочину передбаченого ч.1 статтею 369 ККУ "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі", про даний факт було повідомлено Ужгородський відділ ГУНП у Закарпатській області. Прес-служба Чопського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp